Pitkät miehet saavat enemmän seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien lyhyiden miesten harmiksi uusi tutkimus on vahvistanut, että koolla on väliä. Tällä kertaa ei kuitenkaan puhuta peniksen koosta vaan miesten vartalon koosta ja pituudesta. Tuoreen tutkimuksen mukaan pitkät ja normaalipainoiset tai hieman ylipainoiset miehet saavat eniten naisia.

Kaliforniassa Chapman University -yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan miesten pituudella ja painolla on naisille merkitystä. Tutkimuksessa tarkasteltiin noin 30.000 miehen seksielämää ja kävi ilmi, että tavallista lyhyemmät miehet onnistuivat harvemmin kellistämään naisia sänkyynsä kuin pitkät ikätoverinsa.

Tutkimusta johtanut David Frederick kommentoi Metro-lehden mukaan ilmiön johtuvan siitä, mitä miehen pituus alitajuisesti naisille edustaa. Pituus viestii naisille johtajuudesta, sosiaalisesta statuksesta, asioiden mahdollistajasta, rahasta ja periytyvästä hyvästä fysiikasta. Näiden asioiden vuoksi naiset suosivat useimmin pitkiä miehiä lähes huomaamattaan.

Miesten paino vaikutti myös siihen, kuinka paljon he saivat naisia. Tutkimuksen mukaan alipainoiset miehet eivät olleet naisten mielestä viehättäviä ja kävi ilmi, että normaalipainoiset tai hieman ylipainoiset miehet pääsivät useimmin petipuuhiin naisten kanssa.