Mies jätti vaimonsa WhatsApp-viestillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialainen aviomies on jättänyt vaimonsa kolme viikkoa kestäneen avioliiton jälkeen. 27-vuotias mies lähetti vaimolleen WhatsApp-sovelluksella viestin, jossa hän kertoi olevansa 21-vuotiaaseen vaimoonsa kyllästynyt.

Aviomiehen ja vaimon WhatsApp-keskustelussa mies totesi, että vaimo oli kuin omena. Hän sanoi, että nyt kun hän tietää miltä omena maistuu, ei omena enää kiinnosta häntä, Times of India -lehdessä kerrotaan. Appivanhemmat ovat olleet miehelle raivoissaan.

Avioliitto oli järjestetty ja vaimon äiti oli maksanut miehelle siitä, että hän nai tämän tyttären. Viranomaisten mukaan avioero myönnetään vasta sitten, kun osapuolet ovat käyneet asiasta keskustelun. Pelkkä WhatsApp-viesti ei toistaiseksi riitä avioliiton purkamiseen.