Kaksimieliset innostuivat – hotdog-kojussa härski yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on jaettu ahkerasti kuvaa Hot Dog -myyntikojusta, jonka ulkonäkö puhuttaa ihmisiä. Monen mielestä hodarikoju on humoristisella tavalla rivo, sillä kyljessä oleva Hot Dog muistuttaa fallossymbolia.

Kuva on julkaistu alunperin Reddit-palvelussa, jossa se on saanut paljon keskustelua aikaan. Kojun sijainti on jäänyt toistaiseksi mysteeriksi. Monet epäilevät, että koju on suunniteltu tietoisesti muistuttamaan fallosta, jotta se herättäisi huomiota.

Monet kuvan nähneistä ovat todenneet, että hodarikoju erottuu joukosta rivon yksityiskohdan ansiosta. Ehkäpä se houkuttelee asiakkaita poikkeamaan myös luukulla. Kuvan perusteella kojulle näyttäisi olevan jonoa, eli ihmiset eivät selvästikään ainakaan vierasta hodarikojun rivoa ulkonäköä.