Päiväkoti sulkeutui etuajassa – jättivät vauvan yksin pimeään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cornelius Jones oli vienyt tuttuun tapaan yksivuotiaan Journee-nimisen tyttärensä päivähoitoon. Hän oli tullut hakemaan tyttöä hoidosta 15 minuuttia ennen päiväkodin sulkemisaikaa, jolloin hän sai kauhukseen huomata, että päiväkoti oli laitettu jo kiinni ja ovet olivat lukossa.

Isä hakkasi ulko-ovea, jolloin hän kuuli tyttärensä itkun ovien sisäpuolelta. Jones soitti hädissään hätäkeskukseen ja selitti tilanteen, jolloin palomiehet tulivat miehen avuksi ja mursivat päivähoidon oven auki. Jones löysi yksivuotiaan tyttärensä päiväkodin lattialta, jonne vauva oli jätetty yksin pimeään lukkojen taakse. Vauva oli kontannut pimeän huoneen lattialla ja itkenyt peloissaan.

Fox 32 News -uutisten mukaan tyttö on tällä hetkellä kunnossa. Tytön vanhemmat haluavat haastaa päiväkodin oikeuteen kuultuaan poliisilta, että tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun All Things Are Possible For Kids -päiväkoti on sulkenut etuajassa ja jättänyt lapset yksin pimeään lukkojen taakse.