Mies pelasti oravan koskesta – kypäräkamera ikuisti operaation

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori mies oli joella melomassa Kanadan Ottawassa, kun hän törmäsi hädässä olevaan oravaan. Mies oli uiskennellut joen virtauksen mukana lautansa kanssa, kunnes näki virtausten keskellä jotain kummallista. Vedestä pilkistävällä kivellä kyhnötti pieni orava.

Orava näytti olevan pinteessä, sillä kiven ympärillä oleva virtaus oli niin voimakas, ettei orava kykenisi uimaan kiveltä pois ilman, että virta veisi sitä mennessään. Mies päätti tehdä päivän hyvän työn ja ui lautansa kanssa lähelle kiveä. Orava vaikutti pelkäävän pelastajaansa ja hyppäsi uhkarohkeasti veteen.

Ellei mies olisi reagoinut nopeasti ja napannut oravaa kiinni, olisi orava saattanut hukkua. Mies auttoi kädellään oravan laudan päälle ja sitten hän ui rantaan. Orava hyppäsi laudalta pois ja loikki tiehensä. Miehen ansiosta se selvisi koettelemuksesta ehjin nahoin.