Paniikkia aiheuttanut lasisilta ei pelottanut – joogaajilta silmiähivelevä tempaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Shiniuzhain kansallispuistossa Kiinassa avattiin syyskuussa näköalareitti Yuntain vuoren ympärille. Näköalareitillä oleva lasinen silta nousi heti otsikoihin, sillä ihmiset pitivät hurjana ajatusta, että joku uskaltaisi kulkea 180 metrin korkeudessa sijaitsevaa lasisiltaa pitkin.

Pian lasisilta alkoikin halkeilla, ja turistit huusivat kauhusta tilanteen huomattuaan. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Nyt joogaajat ovat osoittaneet, että he eivät pelkää siltaa. Yli 100 ihmistä kokoontui nimittäin sillalle samanaikaisesti joogaamaan lasin päällä.

300 metriä pitkä lasisilta on korkeita paikkoja pelkäämättömillekin ihmisille kova paikka. Osa turisteista epäilee nähtävyyden turvallisuutta, sillä pian avajaisten jälkeen lasilattia alkoi räsähdellä turistien alla. Vaaratilanne johtui siitä, että eräs turisti pudotti metallisen termosmukinsa lattialle. Turistien kauhuksi kolaus aiheutti lattiassa säröjä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash