Ireland Baldwinista varttui upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Viime aikoina runsaasti amerikkalaismediassa esillä ollut näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin. Nyt hän on osallistunut pelialan tapahtumaan.

Ireland kuvattiin eilen Fallout 4 -pelin lanseerausjuhlissa Los Angelesin keskustassa. Hän saapui tilaisuuden punaiselle matolle näyttävässä valkoisessa asussa.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa virallisesti vuonna 2013 kirjoitettuaan sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Sittemmin hänet on nähty muun muassa W Magazine, Vanity Fair ja Elle -lehtien sivuilla. Ireland on myös kokeillut näyttelemistä Legendat kehässä -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash