Törkeyden huippu! Varas iski pikkupojan muistotilaisuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valvontakameran nauhasta nähdään törkeä tilanne, jossa varas on löytänyt tiensä kuusivuotiaan pojan muistotilaisuuteen Lontoossa. Sillä aikaa, kun perhe oli laskemassa pojan arkkua hautaan muutaman kilometrin päässä muistotilaisuuspaikasta, varas oli vienyt sieltä surevan isän kannettavan tietokoneen.

Poliisi etsii varasta valvontakameran nauhan avulla. Nauhalta nähdään, miten mies hakee poikaa hautaamassa olleen isän kannettavan tietokoneen vastaanottovirkailijan tiskiltä varmoin ottein. Kannettava tietokone sisälsi menehtyneestä pikkupojasta valokuvia ja diaesityksen, joka oli tarkoitus esittää muistotilaisuudessa tietokoneen avulla.

Poliisit pitävät varkautta todella surullisena tapauksena, sillä perhe ei olisi kaivannut raskaalle päivälle enää yhtään ikävämpää päätöstä. Poliisi kommentoi The Guardian -lehden mukaan, että perhe on erityisen harmissaan menettämiensä kuvien ja koneella säilytettyjen muistojen katoamisen vuoksi.