Äidillä oli todella huono päivä – nettihittihän siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alex Tarr -niminen mies julkaisi Twitterissä äidistään videon, jossa näkyy miten huono päivä miehen äidillä on. Video on huvittanut monia sen tragikoomisuudella, minkä vuoksi sitä on jaettu eteenpäin jo noin 14.000 kertaa.

Alex on saanut äitinsä kävelyttämään miehen koiria. Videolla näkyy, miten nainen astelee kadulle kolmen koiran kanssa. Yksi koirista näkee heti ensimmäisen nurkan takana toisen koiran, jota kohti se alkaa vetämään voimakkaasti. Pian kaikki koirat vetävät samaan suuntaan, nainen kaatuu selälleen ja joutuu koirien rehaamana kadulle.

Alex kehottaa kaikkia niitä, joilla on huono päivä, katsomaan videon ja arvioimaan päivänsä huonouden uudelleen. Onneksi äiti ei ollut pahastunut pojalleen videon julkaisemisesta. Toisin kuin Alex olisi voinut odottaa äiti oli hänen mukaansa huutanut kotona innoissaan: ”Nyt minä olen kuuluisa!”, kun video oli lähtenyt sosiaalisessa mediassa jakoon.