Uskomaton tasapaino! Mies joogaa hoverboardin päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taitavat tanssijat ja tasapainottelijat ovat huomanneet, että nopeasti suosiotaan kasvattanut hoverboard sopii myös osaksi erilaisia treenimuotoja, tanssiesityksiä ja temppuja. Tällä kerralla eräs mies esittelee uskomattomia joogaliikkeitä hoverboardin päällä.

Mies tasapainottelee hoverboardin päällä käsillään. Hänen tulee pitää käsiensä varassa täydellinen tasapaino, että hän saa liikkeen pysymään pyörivänä eikä esimerkiksi lähde kesken käsilläseisonnan hurjastelemaan eteen- tai taaksepäin. Mies näyttää videolla monia vaikeita jooga-asentoja, jotka hän tekee käsilläseisonnassa pyörivän hoverboardin päällä.

Hoverboardien käyttäminen on useiden kaupunkien keskustoissa kiellettyjä, koska ne voivat aiheuttaa kävelijöiden joukossa helposti erilaisia vaaratilanteita. Kielto ei kuitenkaan koske sisätiloja ja hoverboardien käyttäminen osana eri lajeja tuleekin varmasti tämänkaltaisten upeiden tyylinäytteiden myötä vielä yleistymään.