Nyt meni härskiksi! Miley Cyrus esiintyi jättidildon ja tekorintojen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus aloitti uuden Dead Petz -kiertueensa Yhdysvaltojen Chicagosta torstaina 19. marraskuuta. Kohun ja paheksunnan herättämistä vierastamaton laulaja nähtiin jälleen kerran esiintymässä lavalla vähintäänkin erikoisissa merkeissä.

Miley Cyrus nousi The Riviera Theathren lavalle pukeutuneena siniseen 80-luvun henkiseen peruukkiin, tekorintoihin ja strap-on -dildon. Tähti on tullut siis melko kauas koko perheelle sopivasta Hannah Montana -imagostaan. Staran toimitus päätti julkaista poikkeuksellisen härskit kuvat ainoastaan sensuroituna.

Miley esiintyi keikan aikana myös muun muassa yksisarviseksi ja auringoksi pukeutuneena. Hieman tavanomaisempaa tyyliä edusti leotard-puku, jota koristivat kiertueen nimen muodostavat kirjaimet.Lavalla nähtiin myös usein Mileyn keikoilla mukana oleva, sateenkaaren väriseen peruukkiin ja kultaisiin tasseleihin pukeutunut yli kaksimetrinen tanssija, Amazon Ashley.

Splash
Splash
Splash
Splash