Nyt meni härskiksi! Miley Cyrus esiintyi jättidildon ja tekorintojen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus aloitti uuden Dead Petz -kiertueensa Yhdysvaltojen Chicagosta torstaina 19. marraskuuta. Kohun ja paheksunnan herättämistä vierastamaton laulaja nähtiin jälleen kerran esiintymässä lavalla vähintäänkin erikoisissa merkeissä.

Miley Cyrus nousi The Riviera Theathren lavalle pukeutuneena siniseen 80-luvun henkiseen peruukkiin, tekorintoihin ja strap-on -dildon. Tähti on tullut siis melko kauas koko perheelle sopivasta Hannah Montana -imagostaan. Staran toimitus päätti julkaista poikkeuksellisen härskit kuvat ainoastaan sensuroituna.

Miley esiintyi keikan aikana myös muun muassa yksisarviseksi ja auringoksi pukeutuneena. Hieman tavanomaisempaa tyyliä edusti leotard-puku, jota koristivat kiertueen nimen muodostavat kirjaimet.

Lavalla nähtiin myös usein Mileyn keikoilla mukana oleva, sateenkaaren väriseen peruukkiin ja kultaisiin tasseleihin pukeutunut yli kaksimetrinen tanssija, Amazon Ashley.

Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat