Simpsonit ajan hermolla – kunnianosoitus Pariisin iskujen uhreille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailma järkyttyi perjantaina 13. marraskuuta, kun terroristijärjestö Isis suoritti sarjan tuhoisia iskuja Ranskan Pariisissa. Monet osoittivat iskujen jälkeen tukeaan ja myötätuntoaan uhreille Jean Jullien suunnitteleman, rauhanmerkin ja Eiffel-tornin yhdistävän symbolin avulla.

Myös animaatiosarja Simpsonit on osoittanut hienovaraisella, mutta tehokkaalla keinolla kunniaa Pariisin iskujen uhreille. Tuoreessa Lisa with an S -jaksossa nähdään vilaukselta Lafayette-nimisen musikaalin mainos. Mainosta koristaa Jean Jullienin suunnittelema tuttu rauhaa Pariisille -symboli.

Simpsonit-sarjassa on aikaisemminkin muistettu terrori-iskuissa ja katastrofeissa menehtyneitä. Tammikuussa esitetyn jakson lopussa nähtiin kohtaus, jossa Simpsonien perheen Maggie-vauva pitelee Je Suis Charlie -lippua.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat