Melissa Castagnoli pulahti mereen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaismalli Melissa Castagnoli suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon uusi mallituttavuus, mutta kotimaassaan hän on tuttu näky viihdelehdistä. Kaunotar nousi julkkistähdeksi aikoinaan jalkapallotähti Mario Balotellin tyttöystävänä.

Eronsa jälkeen Melissa on pysytellyt vielä jonkin verran otsikoissa. Tällä kertaa hänet kuvattiin rannalla Miami Beachilla, jossa hän esitteli upeaa vartaloaan kulta-valkoisissa bikineissä. Melissan mallivartalo ei varmasti jäänyt yhdeltäkään lähistöllä olleelta mieheltä huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat