Mönkijäleikki päättyi nolosti – mies lensi kyydistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lumi saa lapset, lemmikit ja aikuisetkin houkuteltua erilaisiin leikkeihin. Aikuisten miesten lumileikkeihin kuuluu kuitenkin yleensä jokin moottoriajoneuvo tai muu väline, jonka ansiosta lumen päällä päästään lujaa ja pystytään tekemään erilaisia temppuja.

Kanadan Albertassa miehet innostuivat leikkimään mönkijöillä. Miehet olivat lähteneet ajelemaan muutaman kaveruksen voimin mönkijöillä pitkin lumen peittämää maata, jolloin yksi miehistä päätti alkaa pelleilemään mönkijällään. Mönkijä lähti kuitenkin nopeasti miehen hallinnasta ja heitti miehen kyydistään.

Videolla näkyy, miten mies kiertää mönkijällä pientä ympyrää ja painaa lisää kaasua. Lopulta vauhti on niin luja, että pyörivä liike repii miehen irti mönkijän päältä ja heittää hänet muutaman metrin päähän lumeen makaamaan.