101-vuotias leikki lumella – rajatonta riemua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Armand Foisy -niminen mies on kuvannut suloisen videon 101-vuotiaasta äidistään, joka innostuu silminnähden lumesta. Armand oli vienyt äitinsä autolla katsomaan lähellä olevaa aluetta Lillooetin kylässä Kanadassa, jossa oli aiemmin riehunut lumimyrsky.

Mies on ajanut auton tien sivuun, koska 101-vuotias äiti on halunnut mennä ulos tutkimaan lunta hieman lähempää. Vanhus on astunut ulos autosta ja kerää innoissaan lunta käsiinsä. Nainen kierittelee lumesta pallon ja heittää sen naureskellen metsää kohti.

Mies kommentoi videon ääniraidassa, että on todella tärkeää pitää kameraa mukana ja kuvata äidin kanssa hienoja hetkiä äidin ollessa jo yli satavuotias. Äiti kommentoi videolla innostuneena, että hänen mielestään lumella leikkiminen on todella hauskaa puuhaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat