Chewbacca-limutölkki valloittaa internetiä – jo miljoonia katsojia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Star Wars -elokuvien tunnetuimmista hahmoista on Harrison Fordin esittämän Han Solon uskollinen ystävä, Chewbacca. Otus muistetaan paitsi koiran ja gorillan välimuotoa muistuttavasta olemuksestaan, myös tunnistettavasta ääntelystään.

Verkossa on nähty lukuisia videoita, joissa jokapäiväisistä esineistä lähtee hämmästyttävän paljon Chewbaccaa muistuttava ääni. Tuoreella videolla nähdään Coca Cola Zero -tölkki, joka kuulostaa pöydällä liikuteltuna tullessaan hämmästyttävän paljon Star Warsista tutulta hahmolta.

– Toimistolla eilen pelleillyt kollegani huomasi tästä tölkistä lähtevän hauskan äänen. Kuvasin tämän videon ja jaoin sen Redditissä. Minulla on myös työkaveri, joka kuulostaa aivastaessaan laserpyssyltä, videon jakanut Johannes Hansen paljastaa Youtubessa.