Hyytävä onnettomuus jääkiekkopelissä – luistin suoraan kurkkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jääkiekkopeleissä nähdään usein rajuja taklauksia, mutta yksi pelätyimmistä onnettomuuksista on varmasti pelaajan luistimen osuminen kaulaan. Eräs venäläispelaaja koki tämän kohtalon toisen pelaajan luistimen terän osuessa suoraan miehen kurkkuun.

Vastapuolen pelaaja Ladislav Nagy osui jäällä kaatuessaan vahingossa Vitali Sitnikovia kaulaan luistimensa terällä. Sitnikovin ensimmäinen reaktio oli luistella nopeasti vaihtopenkille. Istahtaessaan Sitnikovin kaulasta alkoi vuotamaan verta, jolloin mies pyörtyi.

Onnettomuus näyttää videolla vakavalta, mutta onneksi Sitnikov pyörtyi kuitenkin vain säikähdyksestä. Sitnikov kuljetettiin ensiapuun, jossa huomattiin, että luistimen terä ei ollut tehnyt peruuttamatonta vahinkoa. Sitnikov toipui tapauksesta täysin ja sai kaulaansa Daily Mail -lehden mukaan vain muutaman tikin.