Mies tuunasi leluaseen – ampuu vaahtomuovipalloja sarjatulena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaahtomuovista valmistettuja ammuksia ampuvat Nerf-aseet ovat suosittuja paitsi lasten, myös varttuneempien keskuudessa. Nyt eräs Nerf-harrastaja esittelee itse valmistamaansa custom-asetta, joka laukoo vaahtomuviammuksia sarjatulella.

Out of Darts -nimellä Youtubessa esiintyvä mies on valmistanut Nerf Rival MXV 10,800 -aseen, jonka sisään mahtuu 108 ammusta perinteisen kahdentoista sijaan. Leluase on myös täysin automaattinen. Sen sijaan että aseella voisi laukaista yhden vaahtomuovipallon kerrallaan, pystyy sillä ampumaan keltaisia vaahtomuovipalloja nopeana sarjana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat