Poliisi haastoi pikkupojan valomiekkailemaan – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisen tavaratalon edessä seisoskelleet pojat olivat kiinnittäneet poliisin huomion. Mies oli lähestynyt nuoria koululaisia ja lopulta hän haastoi toisen pojista leikkimieliseen kaksintaistoon. Poliisi lainasi toisen pojan valomiekkaa ja alkoi taistella toista poikaa vastaan.

Huvittava tilanne on tallentunut silminnäkijän kuvaamalle videolle. Muutaman sekunnin mittainen valomiekkailu päättyi poliisin häviöön. Poika onnistui ”haavoittamaan” miestä miekallaan.

Poliisi oli mukana leikissä ja hän päästi kivuliaan huudon häviönsä merkiksi. Hauska video on julkaistu netissä. Monet ovat sitä mieltä, että viranomainen oli toiminut ihastuttavalla tavalla ja pojat tulevat muistamaan kaksintaiston vielä pitkään.