Cocon raskauskilot katosivat viikossa – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen miten kohukaunotar Nicole Coco Austin puhuttaa edelleen, koska hän julkaisi hieman ennen taannoista synnytystään kuvan itsestään viimeisillään raskaana ja bikineissä. Nyt hän on sivaltanut kateellisia myös tuoreemmalla kuvallaan.

36. raskausviikolla synnyttänyt Coco aiheutti ihmetystä, koska hänen raskausvatsansa oli mitättömän pieni. Terveen lapsen synnyttyä hän onnistui karistamaan liikakilonsa ennätysmäisen nopeasti, sillä vain viikossa hän oli jo lähes raskauttaan edeltävissä mitoissa.

Coco kertoo onnistuneensa tässä kuntoilunsa ansiosta, ja koska hän keskeytti treenaamisen vain neljäksi kuukaudeksi. Koko tuon ajan hän söi vain terveellisesti pääasiassa hedelmiä. Alkoholin jättämisellä hän laihdui viisi kiloa jo ennen raskauskilojen kertymistä.

1 week post baby ..the left was me at 36 weeks ( I had Chanel at 37 weeks) I was basically in shape before I got pregnant but during pregnancy I stopped my workout regimen at 4 months preggers and pretty much became a fruitarian after that lol..No not really, I ate other foods of course but craved fruit. I lost 10 pounds before I even started to gain baby weight probably because 1- I stopped drinking alcohol. 2 – I stopped weight lifting and lost a lot of muscle and 3- I ate really healthy and took my vitamins everyday.(I'm gonna post my whole routine soon on my baby blog www.thecocoblog.com) I gained 13 pounds my whole pregnancy and now I way almost back to norm at 137 pounds. All this is strange to me too, how my body took so well with pregnancy because I was mentally prepared to blow up like a whale and I was totally cool with it I really could have cared less how my body looked it didn't matter to me..I couldn't wait to get a bump and rock it! ..I would've gone through anything to make a healthy baby ..I had the heavens really watching over me and know everyday how blessed I am.. I believe anybody could too go through a wonderful experience and thats why I made a baby blog so people could know the steps I took..I hope to bring inspiration

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi