Hurjapäät BASE-hyppäsivät Kuala Lumpurin kaksoistornista – tempaus videolle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Korkeat maamerkit, kalliot ja rakennukset alkavat nopeasti houkuttelemaan base-hyppääjiä luokseen. Ovelat ja halukkaat hyppääjät löytävät tiensä rakennusten katoille ilman lupaakin, minkä vuoksi monet ovat päättäneet helpottaa heidän harrastustaan ja myöntää hyppääjille päiviä, jolloin rakennuksista saa hypätä mielin määrin.

Kuala Lumpurissa oli järjestetty base-hyppääjille oma päivä, jolloin harrastajat pääsivät luvan kanssa laskeutumaan Kuala Lumpurin kaksoistornista alas. Videolla nähdään upea hyppy, jossa mies juoksee vauhdikkaasti hyppypaikalle ja ponnistaa tornista alas ilman sen suurempaa miettimistä.

Mies hyppää tornista ja pyörii itsensä ympäri nelinkertaisesti ennen kuin kääntyy vatsalleen vapaassa pudotuksessa laskuvarjon avaamista varten. 421 metriä korkean tornin kattokorkeus on kuitenkin vain 335 metriä, mistä huolimatta mies ehtii hienosti suorittamaan kierrokset ja avaamaan laskuvarjon juuri oikeaan aikaan.