Onko avioliittosi jo lopussa? Nämä kolme merkkiä kertovat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkaus muuttuu ensihuuman jälkeen varmaksi ja luotettavaksi liiton peruspilariksi, jonka päälle perustuu koko yhdessäolo. Avioliitot kokevat vuosien varrella notkahduksia ja nousukausia, mutta yhteinen ja määrätietoinen suhde kestää kaiken. Puolet avioliitoista päätyy eroon.

Your Tango listasi kolme merkkiä, joista tietää kun avioliitto on viittä vaille kuollut. Lopunmerkkinä voidaan pitää sitä, että pariskunta ei vietä yhdessä aikaa, eivätkä he keskustele. Kaikki yhteiset hetket päättyvät riitaan, eikä toisen osapuolen hyvinvointia tai ajatuksia kunnioiteta pätkän vertaa.

Siinä vaiheessa kun kumppanit viettävät enemmän aikaa puhelimensa kanssa kuin rakastamansa henkilön, voidaan suhdetta pitää tuhoontuomittuna. Onko järkevää käyttää energiaa tekniseen laitteeseen, jos vieressä samanlaista koskettelua odottaa elävä ja hengittävä ihminen?

Viimeinen, mutta kaikista varmin merkki suhteen päättymiselle on se, että toinen henkilö ei ole tärkeysjärjestyksessä ykkönen. Siinä vaiheessa, kun kaikki muut asiat tuntuvat omaa kumppania kiinnostavimmilta, kannattaa pakata tavarat ja muuttaa pois.