Todellinen rakkaustarina: Mies pyöräili vaimonsa perässä Intiasta Ruotsiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Köyhä intialaismies rakastui ruotsalaiseen rikkaan perheen tyttöön 1970-luvulla. Vaikka jo alkusanat kuulostavat Disneyn sadulta, on kyseessä tositarina. Pradyumna Kumar Mahanandia polki rakkautensa perässä Ruotsiin polkupyörällä.

19-vuotias kuninkaallinen Charlotte Von Sledvin matkusti vuonna 1975 Intiaan tapaamaan Pradyumna Kumar Mahanandiaa. Hän oli kuullut miehen olevan erittäin lahjakas taidemaalari, ja nainen halusi itsestään potretin. Pari rakastui ja heidät vihittiin intialaisin seremonioin. Valitettavasti Charlotten piti matkustaa takaisin kotimaahansa, mutta hän pyysi nuorta miestä mukaansa.

Pradyumnan opinnot olivat kesken ja hän kieltäytyi. Hän kuitenkin lupasi saapua vaimonsa luokse myöhemmin, vaikka hän tiesi, että hänellä ei ollut rahaa lentolippuun. lopulta mies ei kestänyt ikävää, hän jätti opinnot kesken ja myi kaiken omaisuutensa.

Taiteilija osti rahoilla käytetyn polkupyörän. Tästä alkoi matka naisen luokse kahdeksan maan läpi polkupyöräillen. Neljä kuukautta ja kolme viikkoa myöhemmin he näkivät jälleen Ruotsissa. Nyt pari on ollut naimisissa 40 vuotta, ja heidän tarinastaan on tekeillä elokuva.

A poor guy meets a rich girl. They fall in love. Girl goes back to her country. Boy promises to make it big and visit…

Posted by Satyanarayan Patri on Thursday, December 10, 2015