Nainen kuuli sokeutuvansa – lähti heti matkalle maailman ympäri

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

34-vuotiaalla Lara Millerillä on todettu geneettinen silmäsairaus, johon ei ole parannuskeinoa. Naisen näkökyky on alkanut heiketä tasaisesti siitä lähtien, kun hän täytti 18 vuotta. Lääkärit kertoivat Laralle, että pian hän tulisi menettämään näkönsä kokonaan.

Australialaisnainen päätti tuolloin, että lähtee kiertämään maailmaa nähdäkseen ja kokeakseen kaiken sen kauneuden ennen kuin hänestä tulee sokea. Millerin aviomies innostui ideasta ja pariskunta on lähtenyt yhdessä matkalle maailman halki. Lara on päivittänyt lomakuviaan Instagram-tililleen.

Kuvaustaitoisella reissaajalla on jo yli 100.000 seuraajaa, eikä ole ihme, sillä hän on onnistunut ottamaan henkeäsalpaavan upeita kuvia. Lara on nähnyt kauneutta paikoissa, jotka olisivat monelta jääneet huomaamatta.

Daily Mail -lehden mukaan kaikki Laran seikkailut ja hänen näkemänsä maisemat ja nähtävyydet ovat visusti tallessa hänen muistissaan. Niinpä hän pääsee nauttimaan kauniista muistoista vielä pitkään senkin jälkeen, kun hän on menettänyt näkökykynsä.

Oh New Zealand, you sexy thing, you. …… Lindis Pass, South Island, Nov 2015

Kuva, jonka @lovewalkeatsee julkaisi

#thatwanakatree serenity. #lovewanaka @lakewanakanz

Kuva, jonka @lovewalkeatsee julkaisi

Oh Bath, you're a beauty! UK, December 2014

Kuva, jonka @lovewalkeatsee julkaisi

Meow? ?

Kuva, jonka @lovewalkeatsee julkaisi