Vasa joutui pinteeseen – paidaton komistus hyppäsi pelastamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa jaetulla videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa paidaton mies pelastaa tukalaan tilanteeseen joutuneen peuran poikasen. Videolla vasa on joutunut jätevesialtaaseen, eikä onnistu nousemaan maalle lammikon reunalla olevan pressun päältä.

Altaasta tietoa keräämässä ollut tutkija näki onneksi tilanteen, ja riensi pienen eläimen apuun. Videolla nähdään, kuinka lihaksikas mies auttaa vasan hellävaraisesti takaisin kuivalle maalle. Youtube-käyttäjä Jacklyn b:n jakamasta söpöstä videosta on tullut arvatenkin nopeasti hitti sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat