Mitä ihmettä?! Lehmän ulosteesta nettikaupan hittituote

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman suurimpiin verkkokauppoihin lukeutuvat Amazon ja Ebay ovat hiljattain ottaneet tuotevalikoimaansa lehmänlantakiekot niiden kasvaneen kysynnän takia. Kiekkoihin liittyvä kaupankäynti on vilkasta erityisesti Intiassa, sillä hindut käyttävät lantaa monissa eri askareissa.

Mirror-lehden mukaan lehmänlannasta valmistettuja kiekkoja käytetään muun muassa nuotion ja tulen sytykkeenä. Sen lisäksi kiekkoja tarvitaan erilaisissa hinduseremonioissa ja -rituaaleissa. Verkkokaupan yleistymisen myötä intialaisten ei enää tarvitse kantaa lantakiekkoja kotiinsa kaupoista, vaan he voivat tilata tuotteen postissa verkkokaupan kautta.

Verkkokaupat tarjoavat kanta-asiakkailleen hyviä alennuksia, mikäli he ostavat suuren määrän kiekkoja kerralla. Palvelun kautta on myös mahdollista saada tuote paketoituna lahjapakettiin. Mirror-lehden mukaan yhdestä kiekosta maksetaan netissä parhaimmillaan jopa 3,5 euroa kappaleelta.