Pakarat paljaana – tämäkö farkkumuotia 2016?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Farkkumuoti on muuttunut vuosien varrella paljon. Erilaisista trendivirtauksista riippumatta ihmiset ovat jo vuosikymmeniä halunneet itse tuunata omia farkkujaan. Eräs mallina ja näyttelijänä toimiva nainen vei tuunaamisen kuitenkin äärimmäisyyksiin paljastaen omat pakaransa housuistaan kokonaan.

Näyttelijänä, mallina, suunnittelijana ja yleisenä D-listan julkkiksena pidetty Phoebe Price esitteli uutta farkkumuotia ollessaan bensa-asemalla tankkaamassa autoaan. Pricella oli yllään läpinäkyvä verkkopaita ja farkut, joista oli leikattu takataskut kokonaan irti niin, että takapuolen iho paljastui.

Price näyttäisi olleen mielissään siitä, että hänet oltiin huomattu, sillä hän alkoi ottamaan erilaisia kuvausasentoja kameroja varten. Nainen poseerasi kameroille innoissaan erikoisissa housuissaan auton tankkaamisen lomassa, ja esitteli pakarat paljastavia farkkujaan kuvaajille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash