Trolli-lelut saavat oman elokuvan – mukana Justin Timberlake!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen kuin termiä käytettiin internet-häiriköistä, tarkoitettiin trollit-sanalla pystytukkaisia peikkoja esittäviä leluhahmoja. Monet 1990-luvulla varttuneet muistavat varmasti hetken aikaa supersuositut mutta nopeasti kauppojen hyllyiltä kadonneet muoviset trollilelut.

Nyt Dreamworks-yhtiö yrittää iskeä ihmisten nostalgiasuoneen Trolls-elokuvan merkeissä. Animaatiomusikaalin pääosissa ovat Justin Timberlake ja Pitch Perfect -elokuvista tuttu Anna Kendrick. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Timberlake tulee myös työstämään elokuvaan musiikkia.

Elokuvan ohjaavat Shrek ja ikuinen onni -elokuvasta vastanneet Mike Mitchell ja Walt Dohrn. Trolls-animaatioeokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 4. marraaskuuta 2016.