Upeita jääveistoksia Kiinassa – jättimäinen näyttely avattiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiinassa käynnistyi 5. tammikuuta jokavuotinen festivaali, joka esittelee kauniita jää- ja lumiveistoksia. Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival -näyttely pystytetään Kiinassa Heilongjiangiin Harbinin alueelle, jossa veistoksia voi käydä ihailemassa noin kuukauden ajan.

YouTube-videolla nähdään katsaus tämän vuoden teoksista. Upeat jäästä ja lumesta veistetyt teokset nousevat kymmeniä metrejä ylöspäin ja ovat todella näyttäviä kaikissa yksityiskohdissaan. Veistokset esittävät pääasiassa rakennuksia, ihmisiä ja eläimiä, mutta myös taiteellisempia ja abstraktimpia taideteoksia on tänäkin vuonna esillä.

Festivaali käynnistyy vuosittain 5. tammikuuta ja kestää noin yhden kuukauden. Sään salliessa näyttely avataan kuitenkin välillä jo aiemmin ja suljetaan vasta, kun esillä olevat teokset ovat vaarassa sulaa tai vaurioitua. Näyttelyn aikana alueella on myös erilaisia pieniä tapahtumia ja talvisia aktiviteetteja tarjolla vierailijoille.

#iceandsnowfestival #icesculptures #incredible #wanderlust #eatprayandlovetrip #harbin #pagoda #icepagoda

Kuva, jonka Marimar Turati (@marturati) julkaisi

#harbin snow carvings

Kuva, jonka Cameron Irving (@camirving) julkaisi