Nyt valuu vesi kielelle! Näin teet itse lasagnedippiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bileissä ja leffailloissa tehdään yleensä dippikastikkeita, joihin upotetaan pöydän antimia aina sipseistä ja suolatikuista kurkkusiivuihin ja kanankoipiin. Dippejä voi tehdä helposti myös itse, ja lopputulos on yleensä teollisia maustesekoituksia herkullisempi.

Thrillist-sivusto tunnetaan sen häpeilemättömästä tavasta esittää ruoka nautintona, jonka kuuluu hivellä makunystyröitä jokaisella suupalalla. Nyt esittelyyn nousee lasagnen makuinen dippikastike, jonka venyvä juusto ja tomaattipohjainen kastike luovat maailman parhaan dipin mihin tahansa tilaisuuteen.

Paista ensin jauhelihaa pannulla ja lisää joukkoon tomaattimurskaa. Pane sen jälkeen vuoan pohjalle ricotta-juustoa. Kaada kastike ricottan päälle. Vuoraa koko komeus mozzarella-juustolla ja paista 20 minuuttia 170-asteessa. Tarjoile heti.

Lasagna Dip

That's amoré.

Posted by Thrillist on Tuesday, January 12, 2016