Panimo sai ihmiset joogaamaan – tarjosi ilmaista olutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on järjestetty miehille omia joogatunteja, ja harrastus kulkee nimellä äijäjooga. Yhdysvalloissa houkutellaan miehiä joogan pariin ilmaisella oluella. Tapa toimii, sillä olutjoogat ovat saavuttaneet suurta suosiota harrastajien parissa.

Vaimojen saattaa olla hankala houkutella miehiään mukaan joogan ihmeelliseen maailmaan. Yhdysvalloissa on onnistuttu yhdistämään olut ja jooga siten, että jokaiselle oppilaalle annetaan tunnin päätteeksi ilmainen olut.

Joogatunnit järjestetään panimoravintoloissa. Associated Press on julkaissut videon, jolla esitellään tunnelmia Miamista. Jooga on liikuntamuoto, jonka avulla moni Hollywoodin tähti on säilyttänyt hehkeän ulkonäkönsä ja timmin vartalonsa myös vanhemmalla iällä.

Vaikka jooga ei kohota merkittävästi harjoittajansa aerobista suorituskykyä, on sillä todistettavasti ollut vaikutusta ihmisten mielialan ja keskittymisen parantamiseen sekä stressinsietokyvyn kontrolloimiseen.