Jamie Foxx on oikea sankari – pelasti miehen palavasta autosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jamie Foxx on osoittautunut tosielämän supersankariksi. Mies nimittäin pelasti auto-onnettomuuteen joutuneen miehen hengen irroittamalla hänet palavasta autosta. Foxx riskeerasi oman henkensä pelastaakseen autossa olevat ihmiset.

NBC4-kanavan mukaan Foxx joutui leikkaamaan turvavyöt, jotta kuski saataisiin vapautettua autosta. Vakava auto-onnettomuus sattui lähellä Jamien asuntoa ja hän kuuli avunhuudot kotiinsa asti. Mies ei epäröinyt toimia, vaan hän juoksi paikalle auttamaan ihmisiä.

Foxx on suhtautunut pelastustoimiinsa vaatimattomasti eikä hän pidä itseään sankarina. Mies kokee, että hän teki vain velvollisuutensa. Foxxin ansiosta kuski selvisi hengissä, sillä jos hän olisi jäänyt jumiin autoon, olisi hän palanut kuoliaaksi.

Myöhemmin Jamie Foxx julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän halaa sairaalaan kuljetetun kuskin isää. Miehen ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Foxxin ansiosta hänen poikansa on elossa.