Suomalaisyhtyeen Thunderstruckilla jo yli 20 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissavuonna kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video sai nopeasti miljoonia katsojia, ja viime vuonna video lähti leviämään verkossa uudelleen. Nyt se on ylittänyt 20 miljoonan katselun rajan.

Vielä viime syksynä Thunderstruck-videolla oli 16,8 miljoonaa katsojaa, mutta sittemmin video kaivettiin YouTuben arkistoista ja nousi uuteen nousukiitoon. Suosion takana oli NotYourAverageGoatin Facebook-päivitys, jota jaettiin miljoonia kertoja. Tänään videolla on katsojia 20,4 miljoonaa ja määrä nousee edelleen nopeasti.

Viime aikoina yhtye on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.