Tyttö antoi kaverin vahata kulmakarvansa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pystyvät nykyään ostamaan tavallisista päivittäistavarakaupoista kemikaaleja, värejä ja välineitä, joita esimerkiksi parturikampaajat ja kosmetologit käyttävät. Vaikka osa tuotteista onkin peruskuluttajan käsien ulottuvilla, se ei tarkoita sitä, että kuka tahansa osaisi niitä käyttää.

YouTube-videolla nähdään koominen tilanne, kun tyttö muotoilee ystävänsä kulmakarvoja vahaliuskojen avulla. Hän ajattelee olevansa varmasti avuksi tytölle, mutta tosiasiassa hän päätyykin aiheuttamaan melkoiset vahingot kulmakarvoihin.

Ystävä makaa tyynen rauhallisesti sohvalla ja antaa tytön hoitaa vahauksen. Heti vahaliuskan irrottamisen jälkeen tyttö kuitenkin huomaa, että lopputulos ei ollut ihan sellainen kuin piti. Vahaliuskan mukana lähti senttimetrin pituinen osio karvoja suoraan kulmakarvojen keskeltä. Jotkin toimenpiteet kannattaa jättää ammattilaisille.