Vaimo kaiversi nerokkaan käskyn miehensä sormukseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vihkisormukset annetaan aina avioliittoa solmittaessa kummallekin osapuolelle liiton merkiksi. Sormukset ovat avioliiton ja kumppanuuden symboli, jonka tulisi näkyä kummankin osapuolen vasemmassa nimettömässä loppuelämän ajan. Eräs vaimo halusi varmistaa miehen sormuksen sormessa pysymisen hauskalla kaiverruksella.

Yleensä vihkisormuksen sisäpuolelle kaiverretaan hääpäivä, nimet tai jokin romanttinen lause. Eräs vaimo halusi kuitenkin kaiverruttaa miehensä sormukseen käskyn, joka on hauska ja persoonallinen esimerkki pariskunnan hyvästä huumorintajusta. Nainen kaiverrutti miehensä sormukseen sanat: ”Put it back on”. 

Jos mies tulisi koskaan ottamaan sormusta pois sormestaan, sisälle kaiverrettu teksti muistuttaisi häntä pukemaan sen välittömästi takaisin sormeen. Kuvan julkaissut ystävä kuvailee avioparin suhdetta mahtavaksi ja huumorintajuiseksi liitoksi, mikä käy ilmi jo sormuksen kaiverruksestakin.

My best friend's wife had this engraved into his wedding ring.They have an awesome hilarious marriage and this is just a slice of her humor.