Täydellinen nainen vankilasta: ”Yllätyin lesboseksin määrästä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Teresa Giudice vapautui vankilasta joulukuussa. Hänet tuomittiin aiemmin hänen miehensä Joe Giudicen kanssa tekemistä petoksista, joiden vuoksi nainen joutui istumaan vankilassa lähes vuoden.

Giudice on kirjoittanut vankila-ajastaan kirjan, jossa hän avaa kokemuksiaan tuomion suorittamisesta. Taydellisen naisen elämä muuttui kertaheitolla hänen joutuessa vankilaan. Nainen joutui nopeasti tottumaan likaisiin kylpyhuoneisiin, hiusten vetämiseen, tappeluihin, toukkiin ruoassa ja loputtomiin lesboseksisessioihin.

Giudice kertoi New York Daily News -uutisten mukaan olleensa täysin yllättynyt siitä, miten paljon naiset harrastivat vankilassa seksiä.

Giudice kertoi haaveilleensa itse vain miehestään, mutta todistaneensa useita pareja harrastamassa seksiä. Giudicen viiden sellitoverin lakanat heiluivat öisin niin paljon, että naisen selliä alettiin kutsumaan nimellä The Boom Boom Room. Giudicen kirjoittama vankila-ajasta kertova kirja julkaistaan 9. helmikuuta.