Merihirviö huuhtoutui rannalle? Asukkaat ymmällään otuksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen australialaiskaupungin asukkaat ovat olleet ymmällään rannalle huuhtoutuneesta otuksesta. Lake Macquarien kaupungin rannikolle on ilmestynyt merenelävä, joka muistuttaa osittain krokotiilia, delfiiniä ja barrakudaa.

Kaupungissa asusteleva valokuvaaja Ethan Tipper onnistui ottamaan otuksesta kuvia, ennen kuin se katosi rannalta. Daily Mail Australia -lehden mukaan Australian museon kala-asiantuntija Mark McGrouther on nähnyt kuvia omituisesta ilmestyksestä ja hän uskoo, että kyseessä on oliivihaukiankerias.

Suuri käärmemäinen ankeriaskala saattaa kasvaa kaksimetriseksi ja se saattaa parhaimmillaan painaa jopa 30 kiloa. Oliivihaukiankeriaita elää enimmäkseen Australian pohjoisosissa, mutta tutkija ei pidä mahdottomana, että yksilöitä olisi saattanut päätyä etelämmäskin. Joka tapauksessa rannalla makaava otus on hurjan näköinen ilmestys.