100-vuotias mummo rakastaa joogaa – yhä täynnä virtaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

100-vuotias Jean Dawson ei kuluta päiviään torkkuen tai televisiosarjoja katsellen vaan hän harrastaa joogaa. Kunnioitettavan iän saavuttanut Dawson on niin täynnä intoa ja elämää, että ei malta pysyä paikoillaan vaan joogaa minkä ehtii.

Satavuotias Jean Dawson on harrastanut joogaa jo yli kolmekymmentä vuotta eli koko vahuusikänsä. Monelle ei tulisi mieleenkään aloittaa enää lähes 70-vuotiaana uutta liikuntaharrastusta, mutta Dawsonille se ei ollut mikään ongelma. Dawson rakastaa treenaamista ja kertoo Metro-lehden mukaan juuri treenituokion olevan se asia, mikä tekee hänet tällä hetkellä onnelliseksi.

Dawson on todella hyvässä kunnossa, terve ja onnellinen. West Yorkshiressa asuva vanhus kertoo joogan muuttaneen hänen elämänsä täysin. Nainen kertoo, että joogan avulla hän on päässyt eroon kivuista ja säryistä, joita hän aiemmin joutui kestämään päivittäin. Dawson on myös onnellinen hyvistä ystävistä, joita hän on saanut joogn avulla.