Sykloni aiheutti valtavan aallon – uimarit eivät ehtineet paeta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Kiamassa sijaitsevassa merivesialtaassa on sattunut kauhistuttava tilanne, kun altaaseen iskeytyi kallion reunojen yli jättimäinen aalto. Uimassa olleet ihmiset eivät ehtineet aallon alta pois ja he jäivät suuren vesimassan alle.

Daily Mail -lehden mukaan suuri aalto oli sykloni Winstonin aiheuttama. Hurja tilanne on tallentunut paikalla olleen silminnäkijän kuvaamalle videolle. Merivesiallas oli onneksi turva-aidoin rajattu ja se esti uimareita huuhtoutumasta virran mukana kallion reunalta mereen.

Suuret aallot koettelivat altaassa olleita uimareita useaan kertaan. Kukaan ei onneksi loukkaantunut kovassa aallokossa. Luonnon muovaamassa merivesialtaassa on nimittäin teräviä kiviä ja kallion reunat ovat epätasaiset. Virtojen vietävissä olevat ihmiset olivat vaarassa, mutta onneksi loukkaantumisilta vältyttiin.