Kelly Rohrbach sai Pamela Andersonin hittiroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun huippusuositun Baywatch-sarjan pohjalta ollaan parhaillaan työstämässä uutta kokopitkää elokuvaa. Alkuperäisessä sarjassa Pamela Andersonin esittämän C.J. Parkerin roolissa tullaan näkemään amerikkalainen näyttelijä-malli Kelly Rohrbach.

Rohrbach on tullut tutuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden bikinimallina ja supertähti Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Eilen näyttelijäkaunotar kuvattiin Miami Beachilla, jossa uutta sarjaa parhaillaan kuvataan.

Baywatch-elokuvan miespääroolissa nähtävä Dwayne ”The Rock” Johnson jakoi taannoin Instagramissa humoristisen videon, jossa Kelly Rohrbach harjoittelee kuuluisaa hidastettua Baywatch-juoksua. Tulevan elokuvan muissa päärooleissa nähdään Zac Efron ja Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash