Rautatieyhtiö jakoi matkustajille aikuisten värityskirjoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Väritystehtävien avulla voi keskittyä ja rauhottua kiireisen päivän jälkeen. Kun kiinnittää hetkellisesti huomion ainoastaan yhteen asiaan, on sen jälkeen helpompi jakaa huomiota myös muualle. Nyt rautatieyhtiö on jakanut ilmaisia värityskirjoja asiakkailleen matkojen iloksi.

Lontoon ja Bristolin rautatieliikenteestä vastaava Great Western Railway -yhtiö jakoi eilen juniensa matkustajille ilmaisia värityskirjoja. Väritettävät kuvat oli katutaiteilija Andy Councilin käsialaa, ja ne tarjoilivat historiallisten vetureiden mielenkiintoisia yksityiskohtia. Rautatieyhtiön viestintäpäällikkö kertoi The Drum -lehdelle, että värityskirjan kuvat ovat erityisesti junaharrastajien suosiossa.

Markkinoilla myytävät aikuisten värityskirjat ovat suosittuja. Ajanvietteeksi tarkoitetut tehtäväopukset ovat auttaneet useita ihmisiä löytämään omaa aikaa uudenlaisella tavalla. Värityskirjojen kuvien koristeleminen saa aivot meditaation kaltaiseen tilaan. Kaiken lisäksi värityskirjan voi näppärästi ottaa mukaan vaikkapa juuri junamatkalle.