Bloggari kokeili henna-värejä – järkyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Terveydestä ja urheilemisesta bloggaava Chemese Armstrong järkytti seuraajiaan julkaisemalla itsestään kuvan, jossa nähdään naisen saama todella raju allerginen reaktio. Armstrong oli saanut allergisen reaktion henna-väristä, jonka oltiin kerrottu olevan täysin luonnollinen ja turvallinen hiustenvärjäysaine.

Armstrong oli aiemmin saanut allergisen reaktion tavallisesta hiusväristä, minkä vuoksi hän ei ollut enää uskaltanut värjätä hiuksiaan. Hänen kosmetologinsa oli kuitenkin rohkaissut häntä kokeilemaan täysin kasvipohjaisia hennavärejä, jotka eivät sisällä parafenyleenidiamiinia, jolle nainen on allerginen.

Armstrong oli löytänyt lähialueella toimivan kampaamon, jossa tehdään hiusvärjäyksiä kasvipohjaisilla henna-väreillä. Nainen oli kysynyt kaikki mahdolliset kysymykset kampaajalta väriaineeseen liittyen. Ollessaan täysin vakuuttunut tuotteen kasvipohjaisuudesta ja turvallisuudesta nainen päätti värjätä hiuksensa hennalla.

Pian kampaamokäynnin jälkeen naisen pää oli alkanut kutisemaan. Sen jälkeen hänen kasvonsa olivat alkaneet turpoamaan muodottomiksi. Nainen oli käynyt lääkärissä ja kotiin ajaessaan hänen kummatkin silmänsä olivat muurautuneet umpeen. Pitkän ja kivuliaan toipumisprosessin jälkeen Armstrong on lähes palautunut allergisesta reaktiosta, joka jätti hänen ihoonsa tummempia läiskiä ja kuivatti päänahan.

If you been following me for a while you know that I tried to be as transparent as possible. You will also know that my 100 days of just juice and smoothies has been very important to me. Today is day 100!!! The past couple of days has been extremely rough. I mention before that I die my hair with Henna because of my research and what I was told that it was supposed to be completely natural and chemical free but it wasn't and I had a severe allergic reaction as you can see from the pictures. I'm not posting this for any advice or any negative comments. I'm fully aware of what these pictures look like. I had to endure this nightmare. If you do not have anything nice to say please keep strolling. I want to let everyone that pray for me or send me well-wishes know what was going on. I was in severe pain from my scalp burning and itching with my face completely's swollen to the point I was unrecognisable. The most scary part about this whole thing is that my eyes was completely swollen shut where I couldn't see for 2 days. My doctor was afraid that it was going to start affecting my breathing which that didn't happen and as of today my eyes are open and I can see again but my face is still very swollen (I don't look like myself). I'm not in any more pain and I feel things are heading in the right direction. I hate that this had to happen but now I'm even more focus on making sure that my health is number one priority. Once I get back to looking like myself again I will make a more detailed video on my YouTube channel. Thanks again for all the love, support, and well wishes.

Kuva, jonka Chemese (@chemese) julkaisi