Vessa ei vetänyt treffeillä – nainen piilotti pökäleen käsilaukkuunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka ulostaminen on maailman luonnollisin asia, saattavat naiset häpeillä ison asian tekemistä uuden ihmisen seurassa. Eräs neitokainen jakaa nyt netissä tragikoomisen tarinansa siitä, kuinka hän piilotti kakkapökäleen käsilaukkuunsa.

Twitter-käyttäjä @_blotty oli ollut tapaamansa miehen luona, kun hänelle tuli vessahätä. Itsevarma nainen päätti käydä isolla asialla, mutta pian hän huomasi, että vessa ei toiminutkaan oikein. Paniikissa neitokainen yritti huuhdella ulostetta viemäriin, mutta yksi pökäle jäi piinaavasti aina pönttöön kellumaan.

Nainen otti vessapaperia, poimi pökäleen ja kääri sen huolellisesti paperiin. Sen jälkeen hän sujautti paketin käsilaukkuunsa. Huvittava kertomus paljastaa, että pari oli suudellut kiihkeästi olohuoneessa, mutta samaan aikaan naisen takaraivossa kolkutti tieto siitä, että muutaman metrin päässä olevassa käsilaukussa oli hänen omaa ulostettaan.

Nainen lähetti hätäpäissään tekstiviestejä jopa siskolleen. Muutaman tunnin kuluttua hän kuitenkin kuuli, kuinka mies kävi vessassa ja huuhteli pöntön normaalisti. Nainen säntäsi vessaan, pudotti pökälepaketin viemäriin ja huokaisi helpotuksesta. Hän selviytyi tilanteesta voittajana ja päätti jakaa tarinansa koko maailmalle.