Iggy Azalea topless-kuvassa lehden sivuilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalea nousi suuren yleisöln tietoisuuteen Fancy -kappaleella, joka pysytteli Billboard-listan ensimmäisellä sijalla useiden viikkojen ajan. Mielipiteitä jakava ja kohua herättävä tähti julkaisee tänä vuonna uuden Digital Distortion -levynsä.

Nyt Iggy Azalea on noussut otsikoihin ulkomusiikillisissa merkeissä. Tähti nähdään poseeraamassa Remix-lehden tuoreen numeron kannessa sivuilla. Yhdessä kuvista 25-vuotias räppäri esiintyy yläosattomissa.

Kuvat ovat nähtävillä Remix-lehden Instagram-tilillä. Taannoin myös Schön!-lehden rohkeissa kuvissa esiintyneen Iggy Azalean tuorein single, Team, julkaistiin 18. maaliskuuta 2016.

Iggy Azalea @thenewclassic wears @balmain in her cover shoot for the latest issue of @remixmagazine ??? Photo by @amardaved

Kuva, jonka Remix Magazine (@remixmagazine) julkaisi