Värisevät pikkuhousut naisille – salattua nautintoa missä tahansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisille on suunniteltu jo lukemattomia muodoiltaan ja toiminnoiltaan eroavia seksileluja. Tällä kerralla naiset pääsivät kokeilemaan pikkuhousuja, joiden sisällä oli pieni värisevä vibraattori.

Naiset saivat jalkaansa pikkuhousut, joiden haarakappaleessa oli pieni tasku. Violetti vibraattori asetettiin taskuun, minkä jälkeen housut sujautettiin jalkaan. Vibraattorin värinää pystyi julkisilla paikoilla ohjaamaan pienen kaukosäätimen avulla niin, että ympärillä olleet muut ihmiset eivät huomanneet mitään.

Naiset kokeilivat vibraattoripikkuhousuja kotonaan, töissä, kaupassa ja kaupungilla liikkuessaan. Kukaan ei pystynyt huomaamaan, että naiset olisivat käyttäneet vibraattoria. Yksi naisista oli sitä mieltä, että värisevät pikkuhousut tekivät ainakin bussipysäkillä istuskelemisesta hauskempaa. Naiset kehottivat kokeilun jälkeen muitakin naisia testaamaan väriseviä housuja ennakkoluulottomasti.