Joogatunnilla saa nyt kiroilla ja juoda olutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jooga voi olla aloittelijoille vaikeaa ja tuntua turhauttavalta. Muut rentoutuvat ja meditoivat vieressä kun oman vartalon jäykkyys saa oman olon lähinnä ärsyyntyneeksi. Nyt Kanadaan on perustettu uusi raivojoogasali, jossa ääneen kiroileminen ja huutaminen ei ole pelkästään sallittua vaan suotavaa.

Lindsay-Marie Istace on perustanut Calgaryssa sijaitsevan baarin kellariin Rage Yoga -nimisen joogasalin, jossa saa huutaa, nauraa ja kiroilla. Joogatunnin jälkeen kaikille osallistujille jää ohjaajan sanoin: ”Ihan v**un rento olo”.

Joogaan osallistuvat saavat baarista alennuksella myös olutta, jota he voivat juoda joko ennen joogatuntia tai tunnin jälkeen. Istace kertoi CBC News -uutisten mukaan olleensa tylsistynyt tavallisilla joogatunneilla, minkä vuoksi hän päättikin perustaa oman hieman normaalista poikkeavamman joogasalin.

I prefer to hold my hands in fist unicorn position. #zenasfuck #rageyoga

Kuva, jonka Lindsay Istace (@rageyoga) julkaisi

Ever feel like this in class? #zenasfuck #yoga #yogajourney

Kuva, jonka Lindsay Istace (@rageyoga) julkaisi