Kourtney Kardashianin toppi ei jättänyt arvailun varaa – mauttoman paljastava?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään taannoi Instagram-tililleen viekottelevan kuvan, jossa hän toivotti seuraajilleen hyvää yötä. Kuvassa kaunottarella on osaksi läpikuultava yläosa, jonka vuoksi nainen vilautti osan toisesta nännistään. Nyt asuvalinta on saanut jatkoa.

Eilen paparazzit nimittäin ikuistivat Kourtneyn Los Angelesissa, jossa hän oli saapumassa autolleen. Neitokaisella oli yllään tiukka toppi, joka paljasti hieman liiankin selvästi mitä topin alla oli.

Kourtey nauttii nykyisin sinkkuelämästään ja hänen exänsä Scott Disick näyttäisi hyväksyvän sen täysin. Disick kommentoi US Weekly -sivustolle Kourtneyn rohkeaa kuvaa näin: ”Antaa palaa tyttö! Tiedän kolme lasta, joista tuli täydellisiä enkeleitä noiden nännien ansiosta”.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash