Räppäri poistettiin yksityiskoneesta – lentäjä haistoi marijuanan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Chris Brown tunnetaan pahan pojan maineestaan, sillä hän muun muassa hakkasi aikoinaan silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon. Nyt Brown on joutunut noloon tilanteeseen, kun räppärille ja hänen seurueelleen varatun yksityiskoneen lentäjä poisti koko ryhmän koneesta.

Chris Brown oli lähdössä Miamin lentokentältä Atlantin yli Ranskan Cannesiin Gulfstream-suihkukoneella, kun lentäjä huomasi seurueen tuoksuvan voimakkaasti marijuanalle. Koko ryhmän Euroopan reissu tyssäsi siihen, sillä lentäjä pyysi kaikkia poistumaan koneesta. Hän nimittäin epäili, että ryhmä olisi tuonut lentokoneeseen mukana huumeita.

Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, mutta ketään ei ole pidätetty. Myöhemmin Brown pääsi Cannesiin toisella lennolla. Perille päästyään hän syytti välikohtauksesta yksityiskoneen lentäjää.