Järjetön rahasumma! NBA-tähden ja Niken sopimuksesta hurjia väitteitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava LeBron James lukeutuu tämän hetken suurimpiin koripallotähtiin. Nyt Yhdysvaltojen maajoukkueen riveissä olympiakultaakin voittanut urheilija on solminut erittäin rahakkaan sopimuksen Niken kanssa.

LeBron James solmi urheiluvaatevalmistajan kanssa elinikäisen sopimuksen. GQ-lehti haastatteli koripallotähden liikekumppania, Maverick Carteria, sopimuksen tiimoilta. Mies ei voinut paljastaa tarkkaa summaa, mutta vihjasi toimittajalle sopimuksen olevan miljardin dollarin arvoinen – tai mahdollisesti enemmänkin.

– Kanye West sanoi sen olevan miljardi dollaria, joten minäkin sanon miljardi, Maverick Carter paljasti osoittaen samalla sormellaan ylöspäin.

– Sopimus on minun mielestäni hyvä, kuten se on LeBroninkin mielestä. Niken mielestä se on aivan fantastinen. Se on suurin yhtiön historian aikana, mies kuvailee.

Sopimuksen suuruus ei tule yllätyksenä, sillä LeBron James lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin urheilijoihin. Tähti kiinnitettiin taannoin myös Space Jam -elokuvan jatko-osan päärooliin.