Bella Thorne pienissä narubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne on tullut tunnetuksi näyttelijänä, laulajana ja mallina. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt esiintyä jo yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa, ja parhaiten hänet tunnetaan Disneyn Shake It Up -sarjasta. Viime aikoina Bella on nähty usein rohkeissa asuissa.

Eilen Bella ikuistettiin esittelemässä timmiä vartaloaan pienenpienissä bikineissä, kun hän poseerasi Fiat-automerkin mainoskuvissa Malibun Zuma Beachillä. Kuvakulmasta riippuen välillä näytti siltä, ettei teinipopparilla ole juuri lainkaan bikineitä yllään.

18-vuotias Bella Thorne nousi taannoin otsikoihin julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee. Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash